nadpis

PRE MAJITEĽOV - Možnosťi prenájmu od spoločnosti NorthernLAND

19.04.2024

Spoločnosť NorthernLAND ponúka dve základné formy prenájmu

 

1. Denná/úplná  forma prenájmu 

 

Spoločnosť vyhodnotí výšku denného prenájmu pre váš apartmán podľa druhu apartmánu, veľkosti, výhľadu na more alebo výhľadu na bazény. Pri tomto druhu prenájmu sa nestaráte o nič, všetko zabezpečí Rentingové oddelenie spoločnosti NorthernLAND. Pri správe prenájmov si spoločnosť účtuje 40% zo zisku. V tých sú zahrnuté všetky mesačné poplatky spojené s chodom apartmánu ako elektrina, voda, internet, upratovanie, check in, check out a ine. Zvyšných 60% sa vypláca klientovi každé 3 mesiace.  

 

Vyťaženosť vášho apartmánu si klient vie skontrolovať cez aplikáciu. Aktuálne sa aplikácia ešte pripravuje.

 

V prípade, že by ste chceli využiť apartmán na vlastne účely, je pre Vás ako majiteľa vyhradených 15 dní v roku.  Počas Vášho pobytu si náklady spojené s chodom apartmánu platíte sami. Pri čerpaní apartmánu nad rámec 15 dní je potrebné uhradiť spoločnosti 40% z ceny prenájmu. Prenájom je potrebné nahlásiť minimálne 30 dní pred začatím pobytu.

 

Ukážka kontraktu:
https://t.ly/AUbC9

 

2. Ročná alebo dvojročná forma prenájmu

 

Ďalšou možnosťou je garantovaný ročný prijem z prenájmu, ktorý Vám spoločnosť vyplatí vopred. Suma sa líši od typu apartmánu, ktorý vlastníte. Náklady spojené s chodom apartmánu hradí spoločnosť za vás.   

 

V prípade, že by ste chceli  využiť apartmán na vlastné účely, vtedy je pre Vás ako majiteľa vyhradených 15 dní v roku v mesiacoch november-február. Počas Vášho pobytu si všetky náklady spojené s chodom apartmánu platíte sami.

 

Ukážky kontraktov:

Ročný

https://t.ly/rlaE1

 

Dvojročný

https://t.ly/YLeki